Συστημική Ψυχοθεραπεία

 

Τι είναι η Συστημική Ψυχοθεραπεία…;

 
Η Συστημική Ψυχοθεραπεία επιλεγεί να βλέπει τον άνθρωπο αλλά μέσα στις σχέσεις του. Προσανατολίζεται στο περισσότερο σήμερα και όχι σε παρελθοντικές καταστάσεις και βιώματα του ενδιαφερόμενου.
Στοχεύει στο να συζητηθεί η παρούσα κατάσταση και οι λύσεις που έχουν δοκιμαστεί ως τώρα, να διερευνηθούν νέες δυνατότητες, αποθέματα και εναλλακτικά σχήματα σχέσεων στη ζωή του ενδιαφερόμενου ώστε να αναδειχθούν νέες οπτικές πάνω στο πρόβλημα και να δοθεί ώθηση για εξέλιξη και αλλαγή.
Η Συστημική Ψυχοθεραπεία πιστεύει στο μότο "the less is more…" και θέλει όλα τα παραπάνω να επιτευχθούν σε όσο το δυνατόν λιγότερες συνεδρίες.
Αν ο ενδιαφερόμενος συμφωνεί, στις συνεδρίες μπορεί να συμμετέχουν και άλλα πρόσωπα, αρκεί να θεωρούν ότι με κάποιον τρόπο μπορούν να συμβάλλουν στη βελτίωση της κατάστασης του ενδιαφερόμενου.
Οι συνεδρίες συνήθως διαρκούν κατά προσέγγιση γύρω στα 75 λεπτά και συχνότητα τους εξαρτάται από τις ανάγκες και το ρυθμό αλλαγής του ενδιαφερόμενου.
Η Συστημική Ψυχοθεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί με διάφορες μορφές όπως ατομική θεραπεία, θεραπεία οικογένειας, θεραπεία ζεύγους, ομαδική θεραπεία.
Οι ψυχοθεραπευτικές υπηρεσίες προσφέρονται τόσο στον χώρο μου, όσο και στον χώρο των πελατών, σε περιπτώσεις που συντρέχουν ειδικοί λόγοι.

Επίσης, παρέχονται υπηρεσίες και μέσω Διαδικτύου με τη χρήση του Skype.

 
 
 
 
Ψυχολόγος Γουρνάρη Χαρά
 
Βασιλίσσης Όλγας 113
54643 Θεσσαλονίκη
 
Τηλέφωνο: +302313091074
 
Κινητό: +306978734229
 
Δευτ.-Σάβ. 10:00 - 20:00
Κυρ. Κλειστά
*Κατόπιν ραντεβού